Uus

GutGuide

ProMood šokolaad 48g piimhappebakteritega

🇫🇮 GutGuide šokolaad piimhappebakteritega 48g.
Tume šokolaad sisaldab vähemalt 73% kakaod ja üks tahvel sisaldab 2000 miljonit elusat Lactobacillus plantarum P8 ja Bifidobacterium lactis BPL1 bakterit ning 67 mg šokolaadi looduslikku magneesiumi.
ProMood šokolaad on magustatud kookospalmisuhkruga, mis ei tõsta kiiresti veresuhkru taset.

Ühes batoonis on ​​9 tükki. Üks tükk sisaldab 66 kcal.

 

Toimeaine / Koostis: Piimhappebakter L. plantarum P8, B. lactis BLC1.

Toimeaine kogus: 48g

Laos

Raha tagasi garantii
Järgmise päeva tarnsport
Tasuta transport alates 60 €

GutGuide ProMoodi tume bifidobakterite ja laktobatsillidega šokolaad. Tume šokolaad sisaldab vähemalt 73% kakaod ja üks tahvel sisaldab 2000 miljonit elusat Lactobacillus plantarum P8 ja Bifidobacterium lactis BPL1 bakterit ning 67 mg* šokolaadi looduslikku magneesiumi. (*18% soovitatavast ööpäevasest annusest).
ProMoodi šokolaadi magneesium soodustab normaalset energiavahetust ning lisatud bifidobakterid on soolestiku normaalsesse mikrofloorasse kuuluvad kasulikud tüved.

Kui šokolaadi kakaosisaldus on üle 70%, on kasulike toitainete ja ühendite, nagu mineraalid (magneesium), polüfenoolid ja flavonoidid, osakaal kõrge. Lisaks sellele, kui šokolaad on valmistatud madalal temperatuuril (tuntud kui tooršokolaadi tootmisprotsess), jäävad kõik šokolaadi loomulikud toitained muutumatuks ja lisatud probiootikumid püsivad elavana kogu šokolaadi säilivusaja jooksul. Kakaovõi kaitseb baktereid, hoides neid elus, kui nad läbivad mao happelisi tingimusi.

GutGuide®ProMood šokolaad on magustatud kookospalmisuhkruga, mis ei tõsta kiiresti veresuhkru taset. Ühes batoonis (48 g) on ​​9 tükki. Üks tükk sisaldab 66 kcal.

GutGuide Oy on 2012. aastal Soome mikrobioloogide asutatud ettevõte, mille labor asub Salos. GutGuide kasutab patenteeritud tsütomeetria tehnoloogiat suu ja soolestiku mikroobianalüüsides ning mikrobioloogiliste toodete väljatöötamisel. Nende enda labor võimaldab uutele uurimistulemustele tuginedes kiiresti innovaatilisi tooteid arendada. Mikrobioloogilised uuringud on rahvusvaheliselt üks kiiremini arenevaid valdkondi ning bakterite panus heaolusse ja haiguste riskiteguritena on laialt teada.

Kasulikke baktereid on palju erinevaid liike ja erinevate vajaduste jaoks on vaja bakteritüvesid, mis toimivad erinevate mehhanismide kaudu, näiteks suu ja sooled vajavad oma funktsionaalseid baktereid. See on Gutguideni toodete tootearenduse aluseks.

Mikrobioloog Annika Mäyrä on üks ettevõtte asutajatest. Ta on teinud pika karjääri toiduainetööstuse teadus- ja tootearenduse alal ning vastutanud Valio enda bakteritootmise ja mikrobioloogiliste rakenduste arendamise eest 25 aastat. Alates 1990. aastatest on üheks uurimisvaldkonnaks olnud soolestiku heaoluga seotud bakterid. Gutguide’i toodete tootearenduses kasutatakse Gutguide’i mikrobioloogide erinevaid teadmisi. Suu, soolte ja naha heaoluks on olulised erinevad bakterid, mille seos kogu organismi tervisega muudab arendustöö mahukaks ja huvitavaks.

Magneesium šokolaadis soodustab närvisüsteemi normaalset talitlust.
Soodustab normaalset soolestiku mikrofloorat.

Kakaooad,
kookospalmisuhkur,
kakaovõi,
L. plantarum P8,
B. lactis BLC1.
Vähemalt 73% kakaod.

Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 2292 kJ / 594 kcal
Rasv 34g
millest küllastunud 21g
Süsivesikud 32,3g
millest suhkrud 25g
Kiudained 5g
Valk 9g
Sool 0g
Laktoos 0g
Tahvel(9tk) 48g
Lactobacillus plantarum P8 1500 miljonit
Bifidobacterium lactis BLC1 1500 miljonit
Magneesium 67 mg*
*18% päevase tarbimise kontrollväärtusest

Annustamine: 1 tahvel (48g päevas). Soovituslikku kogust ei tohi ületada.

Säilib toatemperatuuril kuni parim enne kuupäevani. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.
Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Toodetud tehases, mis töötleb pähkleid.